Nyitólap Bemutatkozás Szolgáltatások Termékek Referenciák Kapcsolat Képek Bemutatóterem
© Fürjesi Vízkezelés Kereskedelmi, Szolgáltató és Kivitelező Kft.

Üdvözöljük honlapunkon!

A 30 év munkatapasztalat és szakmában eltöltött idő után létrehozott vállalkozás célja, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtva oldjuk meg az Ön víztisztítási problémáit, hogy a vízmintavételtől a kivitelezés befejezéséig Önnek semmire ne legyen gondja.

Napjaink egyik legfontosabb problémája a felszíni és felszín alatti vizeknek ivóvízként való felhasználása, a helyes vízkezelési technológia kiválasztása, a meglévő vízkészletek gazdaságos felhasználása. A vízkezelés nagy hozzáértést és szakértelmet igénylő speciális terület, melynél a helyes technológia megválasztása komoly tervezési feladatot von maga után. Tevékenységi körünk igen széles, amely biztosítja ügyfeleink számára, hogy a témához kapcsolódó valamennyi problémáját megoldjuk.

Reméljük, hogy weboldalunkkal, valamint elméleti és gyakorlati tudásunkkal segítségére lehetünk problémájának gyors, korszerű megoldásában.

    Fürjesi Károly - ügyvezető -

(vegyésztechnikus)

Önnek jó minőségű az ivóvize? 9 komponenses tájékoztató jellegű kémiai vízvizsgálat ! Vízvizsgálat Vízvizsgálat Regenerálósó vízlágyítókhoz! 2099Ft/25kg 5 zsák felett ingyenes kiszállítás Debrecenben!